Plezier naast de werkvloer

hindernissenparcoursDe boog hoeft niet altijd gespannen te staan. Náást de werkvloer valt er bij OCMW Turnhout óók wat te beleven. Sommige activiteiten zijn zelfs uitgegroeid tot een heuse traditie. Een greep uit het aanbod:

Nieuwjaarsreceptie

In het begin van het nieuwe jaar nodigen we alle medewerkers uit op een uitgebreide nieuwjaarsreceptie: een hapje en een drankje vergezeld van de traditionele nieuwjaarsspeeches, een bloemetje en een bedankje voor oudgedienden.

Personeelsfeest

Nieuw sinds 2013, en erg gesmaakt: ons personeelsfeest. Dat gaat door na de zomervakantie. Een lekker etentje, en een leuke danspartij achteraf. Een ideale gelegenheid om met bekende én minder bekende collega's te verbroederen.

Bier & pizza

De Bier en Pizza is een teambuildingsnamiddag voor jou en je team. Samen met je directe collega’s bepaal je de activiteit. Deze kan aansluiting hebben met de werking van je dienst, maar dit is niet noodzakelijk. Teambuilding staat voorop zodat je je collega’s, waar je dagelijks professioneel mee werkt, ook eens op een andere manier leert kennen.

Contact